Coaching

Vergroot jouw persoonlijk leiderschap

Aan de slag met uw persoonlijke effectiviteit tijdens een individueel coachtraject


Ook voor individuele coaching bent u aan het goede adres bij Bravo! Training & Coaching. Samen onderzoeken we wat er nodig is om ervoor te zorgen dat u weer met veel plezier en energie aan de slag kunt gaan of in staat bent om andere keuzes te maken. U gaat aan de slag met uw persoonlijke effectiviteit, ziet hoe u invloed kunt nemen om het beste uit u zelf te halen.

Een individueel coachtraject kan om meerdere redenen een geschikte aanpak zijn. Bijvoorbeeld als u bepaalde vaardigheden wilt ontwikkelen en dit liever niet doet tijdens een training in groepsverband. Of dat u merkt dat bepaalde patronen binnen uw carrière zich beginnen te herhalen. Patronen die ervoor zorgen dat u teveel van uzelf vergt of die ervoor zorgen dat u de drive verliest, waardoor u niet langer goed uit de verf komt. U raakt disconnected met uzelf, met uw functie of met de organisatie.
Misschien was uw werk ooit uw grote passie, uw grootste drijfveer. En nu kom u tot de conclusie dat dit niet langer meer het geval is. 

Allemaal goede redenen om te kiezen voor een individueel traject. Herkenning u een van deze voorbeelden? Of wilt u over uw specifieke situatie van gedachten wisselen? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vaak is een traject van 5 tot 8 coachsessies voldoende om inzicht te krijgen, de juiste vaardigheden te ontwikkelen en uw koers te bepalen.