Coaching

Vergroot jouw persoonlijk leiderschap

Aan de slag met je persoonlijke effectiviteit tijdens een individueel coachtraject


Ook voor individuele coaching ben je aan het goede adres bij Bravo! Training & Coaching. 

Het kan zijn dat je bepaalde vaardigheden wilt ontwikkelen en dit liever niet doet tijdens een training in groepsverband. Of dat je merkt dat bepaalde patronen binnen jouw carrière zich beginnen te herhalen. Patronen die ervoor zorgen dat je teveel van jezelf vergt of die ervoor zorgen dat je de drive verliest, waardoor je niet langer goed uit de verf komt. Je raakt disconnected met jezelf, met je functie of met de organisatie.

Misschien was jouw werk ooit jouw grote passie, je grootste drijfveer. En nu kom je tot de conclusie dat dit niet langer meer het geval is. Ga dan samen met Christine Hoegee op onderzoek uit tijdens een individueel coachtraject, om te achterhalen wat er veranderd is en hoe jij invloed kunt nemen, zodat je weer met veel plezier en energie aan de slag kunt gaan of in staat bent andere keuzes te maken.

Herkenning bij bovenstaande voorbeelden kunnen goede redenen zijn om een kennismakingsgesprek aan te vragen. Vaak is een traject van 5 tot 8 coachsessies voldoende om inzicht te krijgen, de juiste vaardigheden te ontwikkelen en koers te bepalen.